Fokusområder

Vedvarende energi

På dette meget aktuelle område leverer vi allerede i dag produkter og løsninger, der bidrager til den grønne omstilling. Vores kunder er både store og små producenter af vedvarende energikilder … 

KUNDETILPASSEDE LØSNINGER

Uanset hvilken branche du arbejder i eller skal have en løsning til, tager vi altid udgangspunkt i dit behov og eventuelle kravspecifikation.

I tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere …..

Lyd og Lys

Løsninger bliver mere og mere komplicerede og kræver større teknisk indsigt og specialløsninger. På lyssiden har der været en rivende udvikling i LED-lyskilder, der kræver den rette køling …..

medico

Den medicotekniske industri er også et af vores specialområder. Her er der ofte ekstra høje krav til standarder og godkendelser af de enkelte komponenter eller kundetilpassede løsninger. 

.

Offshore (marine)

Det barske miljø, som produkter der anvendes i denne branche udsættes for, kræver også løsninger eller produkter, der er udviklet til dette.

Vores kunder efterspørger derfor produkter …

Industri

Industrien dækker over et bredt spekter af brancher, virksomheder og opgaver, der skal løses!
I industrielle miljøer er der ofte mange hårde påvirkninger af produkterne. Det kan være produkterne ….

Robot

Robotindustrien er i en rivende udvikling. Vi er med til at løse nogle af de udfordringer, som industrien har med tilpasning af teknologiske løsninger, der er specifik for den enkelte robottype, uanset om det er til robotter …

HVAC

Din virksomhed er med til at sørge for et godt indeklima – både i hjem og på arbejdspladsen! Vores specialister ønsker at bidrage og fremme dine muligheder for at sikre de rigtige løsninger….

Hassellunden 14  ∙  DK-2765 Smørum
Tel +45 3677 3044

Nordea Bank: 2191 8979190108
Giro: 905-6890 – CVR nr: DK64106910

SWIFT: NDEADKKK
Email: info@chemoelectric.dk